Bedrijfsmassage


Wegens de corona crisis voer ik geen bedrijfsmassages uit.

Waarom een bedrijfsmassage?
In deze tijd is de werkdruk erg hoog. We leven in een stressvolle samenleving, drukke schema’s, veel prikkels, racen maar door etc. Jaarlijks ervaart 16% van de beroepsbevolking in Nederland burn-out klachten en symptomen. Dat is 1 op de 6 werknemers. Ik wil graag helpen om werknemers beter in hun vel te laten zitten, minder stressklachten te laten ervaren en zichzelf goed te voelen! Zodat dit ten goede komt van het bedrijf.

Voordelen van bedrijfsmassage:
- Helpt stressniveau te verlagen.
- Helpt werknemers meer ontspannen.
- Daling van het ziekteverzuim.
- Daling burn-out van werknemers.
- Vermindering RSI-klachten.
- Verbeteren van productiviteit.
- Bedrijfsmassage is een erkende arbo voorziening. Daardoor zijn de kosten volledig op te voeren als bedrijfskosten (fiscaal voordeel).

Image

Hoe werk ik?
Ik kom met mijn behandeltafel naar de werkplek toe. De massage heeft een duur van 30 minuten. Ik kan maximaal 6 werknemers per keer behandelen. Ik masseer dus 3 uur achter elkaar. Ik masseer onderrug, rug, nek en schouders. Door het liggen op de massagetafel kan de medewerker zich extra goed ontspannen.Tarieven (sport)massage:

Massage Duur Kosten
Bedrijfsmassage 60 minuten € 55,-

Image

Wil je jouw werknemers beter in hun vel laten zitten, stressklachten reduceren of op een leuke manier je waardering uitspreken? Maak dan een afspraak bij mij door het contactformulier in te vullen dan neem ik contact met je op.

Contact